ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ТЕЛЕФОНИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Смарт часовници
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Продолжни кабли
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Полици
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: err
err
Моќност: 900W;
Должина на ножот: 32cm;
Висина на сечење: 30-47.5-65mm;
Волумен на садот за трева: 26l;
Површина на косење: 250m
Редовна цена Акциска цена Цена на рати
NaN NaN 12рати 24рати 36рати 48рати
NaN NaN NaN NaN
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    
   
Слични артикли  
 
ТРИМЕР ЗА ТРЕВА ИКРА РТ 2124
2.190
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТРИМЕР ЕЛЕКТРИЧЕН МТД 350/350В
2.200
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КОСИЛКА ЗА ТРЕВА ЕИНХЕЛЛ ГЦ-ЕМ 1536
5.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КОСИЛКА ЗА ТРЕВА ЕИНХЕЛЛ ГЕЦ ЕМ 1437
5.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КОСИЛКА ЗА ТРЕВА ЕИНХЕЛЛ БЕМ 1032
3.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
КОРПА ЗА КОСИЛКА
600
Додади во кошничка
Додади во Омилени