ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ФОТО АПАРАТИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Навигации
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 21777
КЛИМА МАКС 3.5КВ АЦАГР7-12-БР3-ЦП СО ЦЕВКИ ЕКО
Фреон: R410
Енергетска класа: А
Капацитет на ладење/ греење (W): 3520/3700
Проток на воздух (m3/h): 550
Работна температура (°C): -7
Клима уредот е соодветен за греење/ ладење на простор со димензии: 20-25m2
LED дисплеј
Редовна цена Акциска цена Цена на рати
14.990 14.990 12рати 24рати 36рати 48рати
1.249 662 500 389
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    
Фреон: R410
Енергетска класа: А
Капацитет на ладење/ греење (W): 3520/3700
Капацитет (Btu/h)/W: 12000-12500
Коефициент на енергетска ефикасност EER за ладење (Btu/h)/W: 3,52
Коефициент на енергетска ефикасност COP за греење (Btu/h)/W: 3,21
Проток на воздух (m3/h): 550
Звучнoст при ладење (Hi/Mi/Lo) на внатрешната единица dB(A): 42
Звучнoст на надворешната единица dB(A): 55
Дијаметар на цевката во гасовита фазa (mm): 3/8"
Дијаметар на цевката во течна фазa (mm): 1/4"
Работна температура (°C): -7
Клима уредот е соодветен за греење/ ладење на простор со димензии: 20-25m2
LED дисплеј
Димензии на внатрешната едниица (mm): 777x250x205
Димензии на надворешната единица (mm): 700x256x552

*КЛИМАТА Е СО СЕТ ЦЕВКИ

   
Слични артикли  
 
КЛИМА МАКС 7КВ АЦАГР7-24-БР7 ЕКО
29.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КЛИМА МАКС 5.5КВ АЦАГР7-18-БР5 И ФЕЕЛ
22.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КЛИМА МАКС 5.5КВ АЦАГР7-18-БР5 ЕКО
22.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КЛИМА МАКС 3.5КВ АЦАГР7-12-БР3-ЦП СО ЦЕВКИ ЕКО
14.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КЛИМА МАКС 3.5КВ АЦАГР7-12-БР3 ЕКО
13.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КЛИМА ГРЕЕ ФАИРЅ 3.5КВ ГЊХ12АЦБ-К3ННА1А
15.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КЛИМА АУЏ 5.5КВ АСЊ-Х18Е1А4/ФЦР1РУ СПЛИТ
26.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени