ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ФОТО АПАРАТИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Навигации
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
 
  КОЛИЧКИ
  ХРАНИЛИЦИ
 
Колички
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Хранилици
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 19686
ПРАВОСМУКАЛКА МАКС ХЛ 306
Моќност:1600W
Електонска контрола на брзината
Циклонски и хепа филтер
Нивоа на филтрација:5
Метална телескопска цевка
Голема и мала четка
Сад со капацитет од 3,5L
Редовна цена Акциска цена Цена на рати
3.590 3.590 12рати 24рати 36рати 48рати
299 159 120 93
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    
Моќност:1600W
Електонска контрола на брзината
Циклонски филтер
Хепа филтер
Нивоа на филтрација:5
Метална телескопска цевка
Црево со рачка со механичка контрола на јачината
Голема четка за под
Четка за недостапни места
Сад со капацитет од 3,5L
Автоматско собирање на кабелот
Кабел:5m 
Работен опсег: 8м
   
Слични артикли  
 
ХЕПА ФИЛТЕР ЗА АРНИКА ПРАВОСМУКАЛКИ
490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТУРБО ПАПУЧА МАКС ПБ005
299
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВИСТЕР МАКС ДБХ 01 БЕЗ АДАПТЕР
499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВИСТЕР МАКС ДБХ 01
599
Додади во кошничка
Додади во Омилени
РАЧНА ПРАВОСМУКАЛКА МАКС СЦ 1001
1.699
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА ФИЛИПС ФЦ 8383/01
7.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА ФАНТОМ 4700 ЕКОЛОГ
4.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА СИМЕНС ВС 06Ц101
6.190
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА СЕВЕРИН РОБОТ 7025
9.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА СЕВЕРИН 7116
9.190
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА СЕВЕРИН 7055
7.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА СЕВЕРИН 7046
7.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА СЕВЕРИН 7045
6.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА СЕВЕРИН 7035
4.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ПРАВОСМУКАЛКА САМСУНГ СЦ 4135 В
3.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ПРАВОСМУКАЛКА САМСУНГ ВЦЦ 4550 В 3/БОЛ
5.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА САМСУНГ ВЦЦ 4320 С 31/БОЛ
4.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА САМСУНГ ВЦЦ 4135 С 37
3.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА РОНСОН Р 177 НА ВОДА
5.799
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ПРАВОСМУКАЛКА РОВЕНТА РО 3753 ЕА
6.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА ПАНАСОНИК МЦ ЦГ524ЊЦ79
8.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА ПАНАСОНИК МЦ ЦГ522РЦ79
6.799
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА МАКС ЧОКОЛАТЕ 2000W
3.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА МАКС ХЛ 777 Д
3.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА МАКС ХЛ 306
3.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА МАКС ДОМИНО Њ006 БЕЛА
3.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА МАКС 22 ЦРНА ЕЛЕКТРОНИК
2.689
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ПРАВОСМУКАЛКА ЈОКЕР 1400
3.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ПРАВОСМУКАЛКА ИРОБОТ РООМБА 865
44.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ПРАВОСМУКАЛКА ИРОБОТ РООМБА 681
33.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА ИРОБОТ РООМБА 620
24.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА ИРОБОТ ЗА ЧИСТЕЊЕ ПОДОВИ БРААВА 390 Т
24.599
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА ГОРЕЊЕ ВЦК 1901 ЊФ ВОДЕН ФИЛТЕР
7.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА ГОРЕЊЕ ВЦ 2303 РЦУИВ
6.190
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА ГОРЕЊЕ ВЦ 2223 РПБК
5.850
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА ГОРЕЊЕ ВЦ 2102 БЦЅ ИВ
5.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ПРАВОСМУКАЛКА ГОРЕЊЕ ВЦ 2021 ПСБКБУ
4.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА ГОРЕЊЕ ВЦ 1901 ГЦЅ ИВ
5.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА ГОРЕЊЕ ВЦ 1825 ДПЊИИ
4.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА ГОРЕЊЕ ВЦ 1821 ДП-ЊР ИИ
3.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА ГОРЕЊЕ ВЦ 1621 ДП-Р ИИ
3.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА ГОРЕЊЕ ВЦ 1615 Г
3.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА БОШ БСГ6Б130
5.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА БОШ БСГ6Б112
5.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА БОШ БГЛ45ЗОО1
14.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА БОШ БГЛ3Б210
7.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА БОШ БГЛ3Б110
5.500
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА БОШ БГЛ3А230
7.390
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА БЕКО БКС 1420
3.700
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА АРНИКА ХИДРА РЕИН
7.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ПРАВОСМУКАЛКА АРНИКА ТРИА
2.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ПРАВОСМУКАЛКА АРНИКА МЕРЛИН ПРО
2.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА АРНИКА БОРА 5000 ЦРВЕНА
6.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА АРНИКА БОРА 5000 ПЛАВА
6.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА АРНИКА БОРА 4000
5.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА АДЛЕР АД 7011
5.799
Додади во кошничка
Додади во Омилени