БИДИ СЕКОГАШ ПРВ И ДОЗНАЈ ЗА НАЈНОВИТЕ
НОВОСТИ И ПРОМОЦИИ
 
 
ТЕЛЕВИЗОРИ
ДОМАШНО КИНО
DVD
ОПРЕМА ЗА
АВТОМОБИЛИ
ФОТО АПАРАТИ И
КОМУНИКАЦИИ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Лцд
Олед
Плазма
Аксесоари
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Звучници & CD плеери
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Дигитални фото апарати
Телефони
Мобилни телефони
Фиксни телефони
 
 
 
 
 
 
 
 
КОМПЈУТЕРИ
ТАБЛЕТИ
КОМПЈУТЕРСКА
ГАЛАНТЕРИЈА
Лаптопи
Деск топ компјутери
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Таблети
Држачи за таблети
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Компјутерска галантерија
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  МАХ
ВЕЛОСИПЕДИ
  МОТОРИ
  АКЦЕСОАРИ
Макс велосипеди
Макс детски велосипеди
Трицикли
Тротинети
Детски автомобили
 
 
 
 
 
 
 
Мотори
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Аксесоари
Резервни делови
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Колички за пазарење
Даски за пеглање
Сушари за алишта
 
 
 
 
 
 
 
 
  КОЛИЧКИ
  ХРАНИЛИЦИ
 
Колички
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Хранилици
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
ТВ ЛЕД ВИВАКС 40 ЛЕ 72 + СМАРТ ПОИНТ Џ5010 ЦРН
21.84122.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД УХД ЛГ 49 УБ 820 В
56.99959.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ГРУНДИГ 40 ВЛЕ 7460 БХ
26.97028.390
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ГРУНДИГ 40 ВЛЕ 4421 БФ
17.94518.890
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД СОНИ КДЛ 42 Њ 705/706
32.58534.300
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ФУЕГО32 ФГ 3203
12.34012.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
СУПЕР НАМАЛЕНИЕ НА ОДРЕДЕНИ МОДЕЛИ НА МАХ ВЕЛОСИПЕДИ ДО 30.06.2015
ВЕЛОСИПЕД МАКС ГМЏ 20" ЦРВЕН 014
5.0315.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС ГМЏ 20" ПЛАВ 014
5.0315.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС РС1 20" ЦРВЕН 014
5.0315.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС РС1 20" ПЛАВ 015
5.0315.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС РС1 20" НИКЕЛ 015
5.0315.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС СТРЕЕТ ЊОЛФ 20" БЕЛ 015
8.9919.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС СТРЕЕТ ЊОЛФ 20" ЦРН 015
8.9919.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС ГМЏ 20" ВИОЛЕТОВ 015
5.0315.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС МЏ22 20" ПЛАВ 015
5.4326.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС МЏ22 20" РОЗЕВ 015
5.4326.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС СИТИ КЛАСИК 26" СО КОРПА СИЛВЕР 015
7.0117.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС СИТИ КЛАСИК 26" СО КОРПА БЕЛ 015
7.0117.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени