ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ФОТО АПАРАТИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Навигации
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 19686
ПРАВОСМУКАЛКА МАКС ХЛ 306
Моќност:1600W
Електонска контрола на брзината
Циклонски и хепа филтер
Нивоа на филтрација:5
Метална телескопска цевка
Голема и мала четка
Сад со капацитет од 3,5L
Редовна цена Акциска цена Цена на рати
4.199 4.199 12рати 24рати 36рати 48рати
350 185 140 109
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    
Моќност:1600W
Електонска контрола на брзината
Циклонски филтер
Хепа филтер
Нивоа на филтрација:5
Метална телескопска цевка
Црево со рачка со механичка контрола на јачината
Голема четка за под
Четка за недостапни места
Сад со капацитет од 3,5L
Автоматско собирање на кабелот
Кабел:5m 
Работен опсег: 8м
   
Слични артикли  
 
ХЕПА ФИЛТЕР ЗА АРНИКА ПРАВОСМУКАЛКИ
490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТУРБО ПАПУЧА МАКС ПБ005
299
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВИСТЕР МАКС ДБХ 01 БЕЗ АДАПТЕР
599
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВИСТЕР МАКС ДБХ 01
599
Додади во кошничка
Додади во Омилени
РАЧНА ПРАВОСМУКАЛКА МАКС СЦ 1001
1.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА ФИЛИПС ФЦ 8383/01
7.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА ФАНТОМ 4700 ЕКОЛОГ
4.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА СИМЕНС ВС 06Ц101
6.190
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА СЕВЕРИН РОБОТ 7025
10.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА СЕВЕРИН 7102
6.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА СЕВЕРИН 7055
8.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА СЕВЕРИН 7045
6.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА СЕВЕРИН 7035
5.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ПРАВОСМУКАЛКА САМСУНГ ВЦЦ 5240 С3Р
4.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА САМСУНГ ВЦЦ 4550 В 3/БОЛ
5.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ПРАВОСМУКАЛКА САМСУНГ ВЦЦ 4320 С 3А/БОЛ
4.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА САМСУНГ ВЦЦ 4320 С 31/БОЛ
4.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА САМСУНГ ВЦЦ 4135 С 37
4.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ПРАВОСМУКАЛКА РОВЕНТА РО 3731 ЕА
6.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА ПАНАСОНИК МЦ ЦГ524ЊЦ79
8.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА ПАНАСОНИК МЦ ЦГ522РЦ79
6.799
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА МАКС ХЛ 306
4.199
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА МАКС ДОМИНО Њ006 БЕЛА
4.349
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА МАКС ВЦ 777 Д СО КАНИСТЕР
4.299
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА МАКС ВЦ 777 Д
3.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА МАКС 22 ЦРНА ЕЛЕКТРОНИК
2.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА МАКС 22 ЦРНА АВТОМАТИК
2.899
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА ГОРЕЊЕ ВЦК 1901 ЊФ ВОДЕН ФИЛТЕР
7.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА ГОРЕЊЕ ВЦК 1802 ЊФ
7.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА ГОРЕЊЕ ВЦ 2321 ГПЛЊ
5.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА ГОРЕЊЕ ВЦ 2303 РЦУИВ
6.190
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА ГОРЕЊЕ ВЦ 2223 РПБК
5.850
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА ГОРЕЊЕ ВЦ 2221 РП-Њ
4.390
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА ГОРЕЊЕ ВЦ 2221 ЕСЊ
4.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА ГОРЕЊЕ ВЦ 2102 БЦЅ ИВ
5.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА ГОРЕЊЕ ВЦ 2021 ПСБКБУ
4.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА ГОРЕЊЕ ВЦ 1901 ГЦЅ ИВ
5.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА ГОРЕЊЕ ВЦ 1825 ПСЊГ
4.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА ГОРЕЊЕ ВЦ 1825 ДПЊИИ
4.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА ГОРЕЊЕ ВЦ 1821 ПСЊБУ
3.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА ГОРЕЊЕ ВЦ 1821 ДП-ЊР ИИ
3.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА ГОРЕЊЕ ВЦ 1621 ПСЊС
3.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА ГОРЕЊЕ ВЦ 1615 Г
3.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА ВОКС СЛ 124
4.699
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА ВОКС СЛ 123
3.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА БОШ БСГ6Б112
5.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА БОШ БГЛ45ЗОО1
14.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА БОШ БГЛ3Б210
7.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА БОШ БГЛ3Б110
5.500
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА АРНИКА ХИДРА РЕИН
7.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ПРАВОСМУКАЛКА АРНИКА ТРИА
2.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ПРАВОСМУКАЛКА АРНИКА МЕРЛИН ПРО
2.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА АРНИКА БОРА 5000 ЦРВЕНА
6.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА АРНИКА БОРА 5000 ПЛАВА
6.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА АРНИКА БОРА 4000
5.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРАВОСМУКАЛКА АДЛЕР АД 7011
6.789
Додади во кошничка
Додади во Омилени