ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ТЕЛЕФОНИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Смарт часовници
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: err
err
Фреон: R410
Енергетска класа: А
Капацитет на ладење/ греење (W): 3520/3700
Проток на воздух (m3/h): 550
Работна температура (°C): -7
Клима уредот е соодветен за греење/ ладење на простор со димензии: 20-25m2
LED дисплеј
Редовна цена Акциска цена Цена на рати
NaN NaN 12рати 24рати 36рати 48рати
NaN NaN NaN NaN
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    
   
Слични артикли  
 
КЛИМА ТЕСЛА ТЦ32Х3-12410Б
14.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КЛИМА МАКС 7КВ АЦАГР7-24-БР7 ЕКО
29.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КЛИМА МАКС 5.5КВ АЦАГР7-18-БР5 И ФЕЕЛ
22.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КЛИМА МАКС 5.5КВ АЦАГР7-18-БР5 ЕКО
22.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КЛИМА АУЏ 5.5КВ АСЊ-Х18Е1А4/ФЦР1РУ СПЛИТ
26.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени