ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ФОТО АПАРАТИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Навигации
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 22290
ФЕН МАКС ХД 4228
Mоќност: 2200w
Tемпературни нивоа:3
Брзини:2
Ладен воздух за фиксирање на фризурата
Јонска функција
Усмерувач на воздух
Отстранлив филтер
Кука за закачување
Безбедносно исклучување
Редовна цена Акциска цена Цена на рати
1.099 1.099 12рати 24рати 36рати 48рати
92 49 37 29
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    
Mоќност: 2200w
Tемпературни нивоа:3
Брзини:2
Ладен воздух за фиксирање на фризурата
Јонска функција
Усмерувач на воздух
Отстранлив филтер
Кука за закачување
Безбедносно исклучување
   
Слични артикли  
 
ФЕН ФИЛИПС ХП 8233/00
2.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФЕН ФИЛИПС ХП 8103/00
759
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФЕН СЕВЕРИН 0174
1.099
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФЕН СЕВЕРИН 0173
899
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФЕН СЕВЕРИН 0163
879
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФЕН СЕВЕРИН 0156
949
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФЕН СЕВЕРИН 0141
2.199
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФЕН СЕВЕРИН 0140
1.349
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФЕН СЕВЕРИН 0137
1.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФЕН СЕВЕРИН 0130
1.699
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФЕН СЕВЕРИН 0112
2.199
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФЕН РЕМИНГТОН Д 6090
2.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФЕН РЕМИНГТОН Д 5216 ШАЈН ТЕРАПИ
2.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФЕН РЕМИНГТОН Д 5017
3.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФЕН РЕМИНГТОН Д 5000
1.390
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФЕН РЕМИНГТОН Д 3015
1.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФЕН РЕМИНГТОН Д 3010
1.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФЕН РЕМИНГТОН Д 2121
1.390
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФЕН РЕМИНГТОН Д 1500 Е51
1.390
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФЕН ПАНАСОНИК ЕХ5573С825
2.799
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФЕН ПАНАСОНИК ЕХ5571К825
2.299
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФЕН ПАНАСОНИК ЕХ5263П503
2.099
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФЕН МАКС ХД 4259
699
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФЕН МАКС ХД 4242
699
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФЕН МАКС ХД 4235
1.099
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФЕН МАКС ХД 4228
1.099
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФЕН МАКС ХД 3290 ЦРН
599
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФЕН МАКС ХД 3290 БЕЛ
599
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФЕН ГОРЕЊЕ ХД 215 ПР
1.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФЕН ГОРЕЊЕ ХД 213 ГГ
1.350
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФЕН ГОРЕЊЕ ХД 203 БГ
1.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФЕН БОШ ПХД7961
2.800
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФЕН БОШ ПХД5962
1.899
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФЕН БОШ ПХД3300
1.599
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФЕН БОШ ПХД1151
1.399
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФЕН БОШ ПХД 6160
2.299
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФЕН АДЛЕР АД 2246
1.299
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФЕН АДЛЕР АД 2225
1.259
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФЕН АДЛЕР АД 2224
1.369
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФЕН АДЛЕР АД 2221
999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФЕН АДЛЕР АД 2219
699
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФЕН АДЛЕР АД 2218
999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
СЕТ ФЕН И ПЕГЛА ЗА КОСА ГОРЕЊЕ ХТС 03 БГ
1.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПАТЕН ФЕН РЕМИНГТОН Д 2400
1.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПАТЕН ФЕН АДЛЕР АД 2231
799
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПАТЕН ФЕН АДЛЕР АД 223 РОЗЕ
669
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПАТЕН ФЕН АДЛЕР АД 2228
639
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПАТЕН ФЕН АДЛЕР АД 2223
899
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПАТЕН ФЕН АДЛЕР АД 2222
669
Додади во кошничка
Додади во Омилени