ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ФОТО АПАРАТИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Навигации
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
 
  КОЛИЧКИ
  ХРАНИЛИЦИ
 
Колички
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Хранилици
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 17805
АПАРАТ ЗА ГОТВЕЊЕ СЕВЕРИН 2448 МУЛТИКУКЕР
Моќност: 900 W
Капацитет:5L
Повеќенаменски апарат: за бавно готвење, готвење ориз и готвење на пареа.
Функции: пржење, печење, готвење на пареа, одржување на температура, топлење на храна.
Програми за готвење: 20
LCD дисплеј
Тајмер: 24часа
Редовна цена Акциска цена Цена на рати
7.499 7.499 12рати 24рати 36рати 48рати
625 331 250 195
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    
Моќност: 900 W
Капацитет:5L
Куќиште отпорно на топлина
Повеќенаменски апарат: за бавно готвење, готвење ориз и готвење на пареа.
Функции: пржење, печење, готвење на пареа, одржување на температура, топлење на храна.
Програми за готвење: 20
4 различни опции за готвење ориз
Пренослив, не леплив сад
Рачно прилагодување на времето за печење
Автоматско исклучување
11 часа ја задржува топлината на храната
Капак од не`рѓосувачки челик
LCD дисплеј
Тајмер: 24часа
Лесен за одржување
Пилот светло
Звучен сигнал
Апаратот вклучува: Две лажици и чаша за мерење.
Димензии:29,6х26х39,2см
   
Слични артикли  
 
ЕЛЕКТРИЧЕН ОТВАРАЧ ЗА КОНЗЕРВИ СЕВЕРИН 3854
1.399
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН ОТВАРАЧ ЗА КОНЗЕРВИ СЕВЕРИН 3852
979
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН НОЖ 3965
1.299
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АПАРАТ ЗА СУШЕЊЕ ОВОШЈЕ СЕВЕРИН 2940
4.199
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АПАРАТ ЗА ПУКАНКИ СЕВЕРИН 3751
2.099
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АПАРАТ ЗА ПЕЧЕЊЕ МАКС ПМ 1800 Т МУЛТИ БАКЕР
2.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АПАРАТ ЗА ЛЕПЕЊЕ И ВАКУМИРАЊЕ СЕВЕРИН 3604
2.199
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АПАРАТ ЗА ГОТВЕЊЕ СЕВЕРИН 2448 МУЛТИКУКЕР
7.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени