ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ФОТО АПАРАТИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Навигации
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
 
  КОЛИЧКИ
  ХРАНИЛИЦИ
 
Колички
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Хранилици
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 8130
СТОЛ ХРАНИЛИЦА ЗА БЕБЕ МАКС 9230012 РОЗЕВ

Наменето за бебиња на возраст од 6 до 12 месеци, бебиња кои не се повисоки од 60 сантиметри и потешки од 15 килограми;
Безбедносни ремени;
Подесување на висдината на столчето;
Послужавник за храна;
Стапалник;
Музичка кутија;
Боја: розева

Редовна цена Акциска цена Цена на рати
1.990 1.990 12рати 24рати 36рати 48рати
166 88 66 52
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    

Наменето за бебиња на возраст од 6 до 12 месеци, бебиња кои не се повисоки од 60 сантиметри и потешки од 15 килограми;
Безбедносни ремени;
Подесување на висдината на столчето;
Послужавник за храна;
Стапалник;
Музичка кутија;
Боја: розева

   
Слични артикли  
 
СТОЛ ХРАНИЛИЦА ЗА БЕБЕ МАКС 9230012 РОЗЕВ
1.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени