ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ФОТО АПАРАТИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Навигации
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 19940
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ БОШ ММБМ7Г3М ЗА СМУТИ

Моќност: 350W
Брзини: 2
LED осветлување
Нож од нерѓосувачки челик
Можност за дробење мраз и замрзнато овошје
ThermoSafe ватростален сад со мерица 0.6 l
Блендерот содржи 2 резервни чаши  
Шише 2Go од Tritan (500 ml)
Сецкалка Tritan (200 ml) 

Редовна цена Акциска цена Цена на рати
5.490 5.490 12рати 24рати 36рати 48рати
457 242 183 142
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    

Моќност: 350W
Брзини: 2
LED осветлување
Нож од нерѓосувачки челик кој се одстранува, погоден за сецкање, мешање и дробење
Можност за дробење мраз и замрзнато овошје
ThermoSafe ватростален сад а безбедно подготовка на топли и ладни пијалоци со мерица 0.6 l
Додатоци од Тритан: отпорни на кинење, без вкус и мирис
Сите пластики кои се во контакт со храната не содржат бисфенол А (BPA free)
Блендерот содржи 2 резервни чаши :
Шише 2Go од Tritan (500 ml) совршен избор кога сте во движење со двојниот флип-топ капак кој лесно се отвора или со голем отвор на шишето
Сецкалка Tritan (200 ml) сечкање мали количества на пр. билки, ореви, кромид или лук
Делови кои можат да се мијат во машина за миење садови: стаклен бокал, капак, додатоци

   
Слични артикли  
 
СТОЕЧКИ БЛЕНДЕР ВОКС ТМ 9295
1.799
Додади во кошничка
Додади во Омилени
СТОЕЧКИ БЛЕНДЕР ВОКС ТМ 6003
1.899
Додади во кошничка
Додади во Омилени
СТОЕЧКИ БЛЕНДЕР ВОКС ТМ 6002
1.399
Додади во кошничка
Додади во Омилени
СЕЦКО БОШ ММР08Р2
1.899
Додади во кошничка
Додади во Омилени
СЕЦКО БОШ ММР08А1
1.899
Додади во кошничка
Додади во Омилени
СЕЦКО АДЛЕР АД 4056
1.649
Додади во кошничка
Додади во Омилени
РАЧЕН БЛЕНДЕР СЕТ БОШ МСМ6Б500
2.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
РАЧЕН БЛЕНДЕР СЕТ БОШ МСМ66020
2.599
Додади во кошничка
Додади во Омилени
РАЧЕН БЛЕНДЕР СЕТ БОШ МСМ14200
1.899
Додади во кошничка
Додади во Омилени
РАЧЕН БЛЕНДЕР РАСЕЛ ХОБС 18976 56
1.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
РАЧЕН БЛЕНДЕР ВОКС МС 2106
1.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
РАЧЕН БЛЕНДЕР БОШ МСМ66110И
2.099
Додади во кошничка
Додади во Омилени
РАЧЕН БЛЕНДЕР БОШ МСМ64110
1.890
Додади во кошничка
Додади во Омилени
РАЧЕН БЛЕНДЕР БОШ МСМ2410П
1.890
Додади во кошничка
Додади во Омилени
РАЧЕН БЛЕНДЕР БОШ МСМ14000
1.099
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ ФИЛИПС ХР 2860
2.850
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ ТЕФАЛ БЛ 300138
2.699
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ СЕВЕРИН 3738 СО ДОДАТОК ЗА СЕЦКАЊЕ
3.699
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ СЕВЕРИН 3737 СО ДОДАТОК ЗА СМУТИ
4.299
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ СЕВЕРИН 3719
1.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ СЕВЕРИН 3707
2.199
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ РАСЕЛ ХОБС 22250 56
2.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ РАСЕЛ ХОБС 21350 56 ЗА СМУТИ
2.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ БОШ ММБМ7Г3М ЗА СМУТИ
5.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ АДЛЕР АД 4070
2.299
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ АДЛЕР АД 4063
2.699
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ АДЛЕР АД 4054Р
2.099
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ АДЛЕР АД 4054О
2.099
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ АДЛЕР АД 4054Г
2.099
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ СЕВЕРИН 3749 СО ДОДАТОК ЗА СМУТИ
2.249
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ СЕВЕРИН 3735 ЗА СМУТИ
2.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СЕЦКО СЕВЕРИН 3861
1.899
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СЕЦКО МАКС КЛ 210
1.399
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СЕТ СЕВЕРИН 3798
3.149
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СЕТ СЕВЕРИН 3732
2.399
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СЕТ РАСЕЛ ХОБС 18986-56
2.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СЕТ ГОРЕЊЕ ХБ 804 Е
3.450
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СЕТ АДЛЕР АД 4605
1.949
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН СЕВЕРИН 3795
2.199
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН СЕВЕРИН 3736
949
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН СЕВЕРИН 3731
1.699
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН СЕВЕРИН 3730
1.299
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН РАСЕЛ ХОБС 22110 56
1.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН МАКС РБ 3559
899
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН МАКС РБ 3542
799
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН АДЛЕР АД 4610 Р
999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН АДЛЕР АД 4610 Г
999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН АДЛЕР АД 4609
999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН АДЛЕР АД 4604
1.399
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН АДЛЕР АД 4602
1.169
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР ГОРЕЊЕ БН 1000 Њ
4.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР БОШ ММБ43Г2Б
5.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР БОШ ММБ21П0Р
4.400
Додади во кошничка
Додади во Омилени