Пребарај во:
што содржи:
залиха: 
Сортирај:
 
Групи производи

Акција во јули и август на web components и софтвер за материјално и финансиско работење
   
 

БОЈЛЕР ДИНАМО ХИТ 80Л СО РЕГУЛАЦИЈА

 

 
   
  • Модел:  Хит 80
  • Волумен: 80L
  • Kазан: челик-поцинкуван
  • Монтажа: Вертикална
  • Греач: 2 kw
  • Димензии: 850х450х450                     
 
   
цена: 4.490 мкд  
шифра: 953
каталошка шифра: 80L
 
 
Документи за симнување
 
Врати се назад
     
  цената е со вклучен ддв
 
   
 
  Powered by Dejan Jovanovski