AгроТехнА

Контактирајте не

Потполни ја формата со твоите лични податоци

Одлични услови за работа во средина со амициозен тим

Континуриана обука и можност за напредување

Можност за остварување на бонуси

РЕФЕРЕНТ ЗА МАЛОПРОДАЖБА

Повеќе детали околу работната позиција

ВИДИ ОВДЕ

ВОЗАЧ

Повеќе детали околу работната позиција

ВИДИ ОВДЕ

РЕФЕРЕНТ ЗА МАЛОПРОДАЖБА ВО МАРКЕТИ

Повеќе детали околу работната позиција

ВИДИ ОВДЕ