Попуст!

КЛИМА VIVAX ACP-18CH50AEMI INVERTER WI-FI MODUL AEVI-AERI

Енергетска класа (seer/scop): А++ (7.1/4.0)
Максимален капацитет на ладење:6130.00 w
Максимален капацитет на греење:6740.00 w
Просечна моќност:5280/5570 w
Влезна моќност ладење:1539 w
Влезна моќност греење:1480 w
Проток на воздух:840.00 m3
Капацитет на одвлажнување:1.80 l/h
Ниво на бучава:42.00 db
Работна температура:од -15 ℃ до 50 ℃
Маса внатрешна единица:10.00 kg
Маса надворешна единица:34.00 kg
Препорачана површина:до 55 м2
Фреон: R32
Sleep Mode
Одмрзнување
Самочистење
Самодијагностика
Тајмер за програмирање на абтоматска работа
Турбо функција
Вграден Wi-Fi модул
Автоматско подесување
Silend Mode
Меморија на последна функција
Филтри:био филтер, филтер за прашина
Димензии надв. Единица:800 x 554 x 333 mm

38,999.00ден

In stock

Достапност

Scroll Location

КЛИМА VIVAX ACP-18CH50AEMI INVERTER WI-FI MODUL AEVI-AERI

Опис

Енергетска класа – греење: А++
Сооднос SEER – ладење: 7,1
Сооднос SCOP – греење: 4
Проток на воздух: 840 m³
Грејна моќност: 6.740 W
Разладна моќност: 6.130 W
Разладно средство: R32
Вграден Wi-Fi модул

 •  
 •  
 •  

Дополнителни информации

Бренд

  Побарај понуда

  0
  Кошничка
  • No products in the cart.