КЛИМА HISENSE WINGS PRO KB50XS1EG/ KB50XS1EW INVERTER 5,5KW

Eнергетска класа на ладење и греење: А++
Разладна моќност: 5.000 W
Грејна моќност: 5.600 W
Сооднос SEER – ладење 6,1
Сооднос SCOP – греење 4
Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
Wings Pro KB50XS1EG – KB50XS1EW

40,990.00ден

In stock

Достапност

Scroll Location

КЛИМА HISENSE WINGS PRO KB50XS1EG/ KB50XS1EW INVERTER 5,5KW

Опис

Тип на единицата: Внатрешна единица
Далечинско управување: Далечински управувач
Работна температура во режим на греење : -15- 24
Опсег на работна температура во режим на ладење: -15 – 43
Опсег на поставување на температура: 16-30
Копче за рачно управување
Режим на работа: Инвертер
Разладно средство: R32
Меморија на позицијата на насочувачите
Енергетска класа – греење: А+
Брзина на надворешниот вентилатор: 3
Брзина на внатрешниот вентилатор: 7
Моќност за ладење (BTU/h): 18000
Моќност за ладење (BTU/h): 18000
Далечински управувач како собен термостат
Скриен ЛЕД дисплеј
Затемнување на екран
Само-дијагностика
Автоматски внатрешен вентилатор
Просечна грејна моќност (Pdesignh) – просечна грејна сезона: 4,2 kW
Деклариран капацитет (Pdh(Tj)) – просечна грејна сезона: 4,2 kW
Надворешна единица
Внатрешна единица
Моќност за ладење: 5 kW
Капацитет на одвлажнување: 2 L/h
Дијаметар на кондензациската цевка: 18 mm
4 во 1 филтер – витамин Ц, катехин, сребрени јони, ХЕПА, активен јаглен
Автоматско работење
Автоматско повторно вклучување (при прекин на електрична енергија)
Заштита од замрзнување
Ноќен режим на работа – Night mode
Турбо функција
Ладење
Греење
Функција за отстранување на влага
Вентилирање – проветрување
Тајмер 24h
Паметна гласовна контрола
Hi-nano Генератор
Технички информации
Приклучна моќ(V): 220-240 V
Минимална јачина на звукот: 59 dB(A)re1pW
Грејна моќност: 5.600 W
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W
Фреквенција: 50 Hz
Разладна моќност: 5.000 W
Полнење на фреон: 1,15 gr
Минимален звучен притисок: 38 dB(A)2×10-5Pa

 •  
 •  
 •  

  Побарај понуда

  0
  Кошничка
  • No products in the cart.